T: +386 (0)4 620 02 30
E: info@dopustek.si
Sledite nam: Facebook
Tudi tukaj: Instagram


Namestitev: Hotel Bayview 3*

Trajanje: 7 dni
Storitev: letalo, let. takse, transfer, nočitev z zajtrkom, polpenzion
Poleti iz: Ljubljana

Lokacija: Gzira, le nekaj minut iz priljubljenega letovišča Sliema, 12 km do letališča. V bližini hotela se nahaja tudi avtobusna postaja.

Plaža: hotel se nahaja ob marini, do prodnate in skalnate plaže 850m. Možnost koriščenja senčnikov in ležalnikov do zasedbe mest in proti doplačilu.

Bazen: zunanji bazen, notranji bazen z jacuzzijem. Možnost koriščenja senčnikov in ležalnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač ob pologu depozita.

Storitev: NOČITEV Z ZAJTRKOM (kontinentalni zajtrk od 07.00 do 10.00) ali POLPENZION (kontinentalni zajtrk od 07.00 do 10.00 in samopostrežna večerja od 18.00 do 20.00).

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po navodilih hotelskega managementa).

Internet: brezžični internet je na voljo na območju celotnega hotelskega kompleksa, tudi v sobah. Na voljo tudi internetni kotiček proti doplačilu.

Ostalo: recepcija, samopostrežna restavracija, a la carte restavracija (azijska - kitajske in indijske jedi), bar Boulevard na recepciji, bar ob bazenu, spa center (odprt vsak dan med 09.00 in 18.00), fitnes, namizni tenis, otroško igrišče, konferenčni center. V neposredni bližini hotela pestra ponudba restavracij in barov (kavarna Bella Sicilia, Subway, italijanska in azijska restavracija).

Termini in cene:

Zaradi dnevnih sprememb cen nas za točen termin, ceno in razpoložljiva mesta kontaktirajte.

IZPOLNITE OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE

Za več informacij o ponudbah ter rezervacijah nas pokličite na telefonsko številko 04 620 02 30 ali pa pošljite povpraševanje na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Niste našli želene ponudbe?