T: +386 (0)4 620 02 30
E: info@dopustek.si
Sledite nam: Facebook
Tudi tukaj: Instagram

Wellness je dobro počutje telesa in duha ter zdrav način življenja. Je aktivnost, ki nam daje dovolj energije za srečo, zdravje in izpolnjenost. V Sloveniji se pomena wellnessa zaveda čedalje več ponudnikov teh storitev in njihovih gostov. Poleg številnih masaž je v wellness centrih vredno poskusiti različne dobrodejne terapije in obloge ter se udeležiti programov zdrave prehrane.

V Sloveniji so wellness centri sestavni del naravnih zdravilišč, termalnih kopališč in hotelov. Najdete jih lahko tudi na podeželju, v apartmajskih naseljih in celo na ekoloških turističnih kmetijah. Večina wellness centrov ponuja fitnes, solarije, turške in finske savne, whirlpool in različne kopeli, masaže (klasične ročne, refleksne masaže stopal, limfne drenaže). Nekateri wellness centri ponujajo tudi masaže in druge storitve, ki temeljijo na starodavnih spoznanjih Vzhoda (shiatsu, reiki, ayurveda, sawadee, watsu, tui-na, scen tao, masaža z vročimi kamni). Wellness storitve izvajajo le usposobljeni strokovnjaki s certifikati. Wellness hoteli prepričajo tudi tiste, ki si želite različnih animacij, koncertov, delavnic in ogledov, ki so hrana za dušo in telo.

Slovenija je kljub majhni površini polna naravnih bogastev, od zdravilnih učinkov termalnih voda do ugodnih klimatskih razmer in nedotaknjenega naravnega okolja. Ne glede na to, kam vas bo zanesla pot, povsod boste lahko uživali v blagodejnih učinkih in gostoljubju slovenskih naravnih zdravilišč.

Na Štajerskem boste našli največ slovenskih naravnih zdravilišč. V izjemno ugodno klimo zelenega Pohorja, med vinorodne gorice, jezera in polja vas vabi kar sedem term in zdravilišč.

Pomurje pokrajina sta kot nalašč za kolesarski izlet z družino, kulinarične specialitete in zdravilne termalne vode pa so le del razlogov, zaradi katerih se boste zaljubili v prekmurske terme in zdravilišča.

Mediteranska klima, ki ugodno vpliva na dihala, lepota kraškega sveta in pogled na morje naj vas zvabijo na Primorsko. Tam vas pričakujeta dve slovenski naravni zdravilišči.

Dolenjska, dežela zidanic in zelenega Jurija, po kateri se vije lepotica Krka, ima bogato tradicijo termalizma in termalnih voda. Gostoljubno vas bodo sprejeli v dveh slovenskih naravnih zdraviliščih.

Največje terme pa boste našli v Posavju, kjer se združita Krka in Sava.

O nas

O nas
Kontakt z nami

Delovni čas:

  • Ponedeljek: 9.00-17.00
  • Torek: 9.00-14.00
  • Sreda: 9.00-17.00
  • Četrtek: 9.00-17.00
  • Petek 9.00-14.00
  • Sobota, Nedelja, Pazniki: Zaprto

Kontakt z nami

Turistična agencija Dopustek
Ulica Jule Vovk Molnar 4, 4260 Bled

M:+386 (0)4 620 02 30
E:info@dopustek.si